Jennie's blogg

Tisdag 5 Februari

Äntligen!!!!

Jag kom äntligen iväg o fick Maya fotograferad till hp… Det har ju inte tagit sin lilla tid eller så…

Som tur var ville hon vara med på bild så det gick fort, det var en liten pojke där som de hade problem med. Han ville inte alls och talade om det med hög stämma, tråkigt när det blir på det viset. Jag tror de gav upp efter andra försöket, o då hade han ändå fått mat imellan!!

Det blev lite svårt att välja ut en, av alla de bilderna som blev bra… Det blev rätt många där hon lutade lite så de tog vi väck… O så hittade vi en där hon ser lite busig ut. Precis som lilla maysingen är..smiley

Han med rätt mycket mer den dagen!! Var facktiskt rätt duktig!

Vi ringde prästen och datum blev satt till dopet på Maya det skall bli den 16/3 kl 1100 här hemma i kinnareds kyrka, har vi tur så blir det kaffe o kaka efteråt!!

Vi han med ett samtal till öron, näsa hals motagningen oxå. Max skall ju dit o bli ordentligt undersökt så att det inte är något fel på hör apparaten o därav att han pratar så dåligt. Man kan ju hoppas att han bara är grinig o inte vill….

Vad gjorde vi mer? Jo när vi ändå var inne i den stora staden, passade vi på att åka innom Micro o hämta ut reservdelen till Mercedesen! den pajade ju så där lägligt i lördags när vi var på besök hos farmor o farfar!!! Kopplingen pajade men det är nu fixat o vi kan köra fort fort!!