Hemma

Fredag!!!

Fredag idag… Mycket att göra så man kanske hinner med att ta lite helg 😛 Grattis alla i Halmstad som lyckades få gratis bensin, kan undra när de kommer hit eller i närheten hade varit trevligt med full tank inför en helg hehe

Idag har det varit en från kommunen här och mättat in var våran tomt slutar och börjar!!! Trevligt trevligt nu kanske vi får upp staketet. Vi hade satt stolparna rätt vilket var trevligt 😛 vi har tillomed lite mer tomt än vad vi trodde…. Vilken tur att det inte var tvärt om… Hade ju inte varit så trevligt om vi gjort klart allt och så hade det varit på grannens tomt hehe.

Tvätten går för fult och blommorna har fått lite kärlek! Tror nog att jag skall höja volymen på stereon och köra stora städ rejset… Man får ju passa på när man är på hugget…

Känner mig taggad hoppas verkligen energi nivån håller i sig hehe Rätt vad det är så rinner ju kraften bara av en men så är det ibland 😀

Happy hunting ;P